Podcast LCDV #249

Aquesta setmana l’univers Marvel envaeix LA CASA DE VIDRE amb l’estrena de THOR: RAGNAROK. I per això farem una tertúlia inicial, dedicada a comentar i analitzar l’estat actual de l’univers Marvel, en plena Fase 3. Quines pel·lícules s’estrenaran d’aquí a 2019? T’ho expliquem tot i reflexionem sobre els pros i contres d’aquest fenomen cinematogràfic. També farem la zona crítica de la mateixa THOR: RAGNAROK i tancarem amb un repàs ràpid a la resta d’estrenes de la cartellera. Tot això acompanyats pels companys David Canto i del Víctor Esquirol.

http://www.ivoox.com/player_ej_21710957_4_1.html?c1=0da4d3

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 28: President of Marvel Studios Kevin Feige onstage during Marvel Studios fan event at The El Capitan Theatre on October 28, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Kevin Feige

Anuncis