Guanyadors de la porra dels Oscars 2017Qui són els guanyadors i guanyadores de la porra del 2017? Enguany, la veritat és que l’”envelopegate” ha provocat un terratrèmol no només a la gala dels Oscars sinó als resultats finals de les porres, que s’han vist afectades sens dubte pel gir final que va suposar la victòria de MOONLIGHT. Tan sols el 10% des participants l’havien triat com a “Millor pel·lícula”. Altres cateogories “trencaporres” han estat la de millor curt (la meitat crèiem que seria per a TIMECODE i l’altre meitat per a ENEMIES INTERIEURS) i curiosament algunes categories tècniques com millor vestuari, on la victoria d’ANIMALES FANTÁSTICOS Y DONDE ENCONTRARLOS va ser una sorpresa i també a millor muntatge, on el 81% dels participants va triar LA LA LAND i precisament la guanyadora, HASTA EL ÚLTIMO HOMBRE va ser la menys triada, només el 3% del total.

Números i percentatges a banda, només ha hagut un guanyador amb el nombre màxim d’encerts, 18: el Xabier Escuder VIlaltella, enhorabona! Per a ell serà la subscripció a un mes gratis de FILMIN.

La resta de premis de la Porra dels Oscars 2017 de LA CASA DE VIDRE, queden repartits de la següent forma, segons categoria de premis, amb el nom (o pseudònim) del guanyadora/a i el seu número d’encerts entre parèntesis:

  • Les 3 entrades dobles cortesia dels CINEMES TEXAS són per a: Víctor Julio Sánchez Sánchez-Vizcaíno (17), Elena Deleyto La Cruz (17)  i Roberto Fernandez Canuto (17)
  • El 5 visionats individuals gratis cortesia de FILMIN són per a: “Grabado en LP” (17), Neus Maller Lafont (16), Xavi Morcillo (16), Natàlia Pallarès (16) i José del Campo (15)
  • Les 4 còpies del llibre “Dime qué te pasa y te diré qué peli ver” de Lara Malvesí i Sandra Sanchez, cortesia de REDBOOK EDICIONES són per a Mercè Pascual Arqué (12), Jorge Hinojosa Martínez (12), Ariadna Cañameras (12) i Jose Manuel Flor López (12)
  • Finalment, les 2 entrades dobles per una sessió del cicle #5personatges5vins de maridatge de vi i cinema amb TASTAVINS PENEDÈS, són per a Albert Cartanyà Rodríguez (16) i Sara Munsó Sala (13).

Pe acabar, tornar-vos a agrair a tots i totes la vostra participació i animar-vos a seguir llegint-nos, escoltant-nos i seguint-nos als nostres canals habituals (Satns 3 Ràdio, Web i xarxes). De nou, enhorabona als guanyadors, esperem que gaudiu molt dels vostres regals! En breus ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar tots els detalls per gaudir dels vostres premis.

I com no, els nostres sentits agraïments als estimats col·laboradors:

Anuncis