La Porra dels Oscars 2017

Ja tenim molt a prop la 89ena edició dels premis de l’acadèmia, els Oscars. Ja sabeu que a LA CASA DE VIDRE ens encanta preparar durant el mes de febrer  la nostra porra anual dels Oscars. Aquest any sembla que les cartes estan molt clares i que potser serà la nit dels rècords per a LA LA LAND. Però qui sap? MOONLIGHT li pot robar molt protagonisme així com també MANCHESTER FRENTE AL MAR o FENCES: sempre hi han sorpreses “trenca-porres”, els que veniu participant any rere any ja sabeu del que parlem. En tot cas, una cosa és certa, la porra de LA CASA DE VIDRE arriba amb molts regals atractius per als més cinèfils i participar és tant fàcil com sempre, aquí teniu l’enllaç al formulari que heu d’omplir amb les respostes de les 24 categories que formen els Oscars:

ICONAPORRA2016

Una porra no és res sense els nostres magnífics premis:

Un MES GRATIS de subscripció premium a FILMIN

El/la concursant que aconsegueixi més encerts a la porra, podrà gaudir gratis durant un mes de qualsevol pel·lícula i sèrie del catàleg premium de la plataforma FILMIN.

Tres entrades dobles als CINEMES TEXAS

Els tres concursants següents amb més encerts podran assistir gratuïtament a qualsevol sessió la cartellera dels CINEMES TEXAS.

5 visionats online a FILMIN

Entre tothom que encerteu més de 12 categories (la meitat), sortejarem fins a 5 visionats individuals gratuïts a qualsevol de les pel·lícules disponibles a FILMIN.

4 copies del llibre “Dime qué te pasa y te diré qué peli ver” de Lara Malvesí i Sandra Sanchez

A sortejar entre tothom qui encerti fins a 12 categories, cortesia de REDBOOK EDICIONES.

2 entrades dobles per una sessió de maridatge de vi i cinema amb TASTAVINS PENEDÈS

Finalment, també sortejarem entre tots els concursants de la porra, 2 entrades dobles per assistir com a públic a la següent sessió del cicle #5personatges5vins organitzat per TASTAVINS PENEDÈS i LA CASA DE VIDRE. La sessió serà el 23 de març a l’espai Penedès BCN i en ella, el Guillem F. Marí acompanyat d’un altre crític convidat triaran 5 personatges de l’univers Tarantino que el somnelier Pere Escudé maridarà amb 5 vins del Penedès. Si no coneixeu encara aquest divertit cicle de sessions que organitzem LA CASA DE VIDRE i la revista SERIELIZADOS, us convidem a llegir aquest enllaç i us animem a assistir a algunes de les sessions programades fins juliol.

Finalment, només us demanem una cosa abans de participar: seguir-nos a les xarxes socials. Si ja ho feu, recomaneu-nos a les vostres amistats i seguidors 😉

Heu de fer like a la nostra pàgina de Facebook o bé fer  al nostre compte de Twitter

(o tots dos!)

Recordeu, fent click a la icona que hi ha sota aquestes línies, trobareu l’accés a la porra. Allí podreu omplir-la marcant les caselles dels guanyadors i el formulari de participació.

ICONAPORRA2016

La data límit és el mateix dia de la gala, el 26 de febrer fins les 12 de la nit! 

Un cop celebrats els Oscars i fet el recompte, ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Us animem doncs a participar de nou a la porra, a compartir-la i enviar-la als vostres amics, a fer RT, i tot el que calgui per celebrar un any més aquesta festa tant particular. Una porra amb regals tan apetitosos no és fàcil de trobar! Feu córrer la veu!

Molta sort! Els nostres sincers agraïments als nostres col·laboradors: FILMIN, CINEMES TEXAS i TASTAVINS PENEDÈS.

Anuncis