Primer tràiler de "Silence", de Scorsese

Per fi. Després de molts mesos sense cap detall, notícia o fotografia i a falta de poques setmanes per la seva estrena, tenim el primer tràiler de SILENCE, l’esperada nova pel·lícula de Martin Scorsese. Recordem que és un projecte personal i passional que el director porta intentant dirigir des de fa dècades. Després de dirigir EL LOBO DE WALL STREET, Scorsese va dir prou i va deixar de banda la resta de projectes per a encarar SILENCE, amb un pressupost moderat i el protagonisme d’actors joves com Andrew Garfield i Adam Driver.

SILENCE relata la història de dos missioners jesuïtes al Japó del segle XVII que entremig de la persecució que vivien els cristians al Japó feudal de l’època, han de trobar al seu mentor, interpretat per Liam Neeson, un jesuïta que ha renunciat a la fe cristiana i viu apartat de la societat. El tràiler com veieu, és impressionant gràcies a la potent música (no sabem si serà la pròpia del film) i la fotografia de Rodrigo Prieto. SILENCE (aquí SILENCIO) s’estrenarà el 5 de gener i a Estats Units a finals d’any, esperant entrar a les travesses dels propers premis Oscar. Aquesta i FENCES, de Denzel Washington, són la gran aposta de la Paramount Pictures per a la temporada d’Oscars. Veurem com els hi va durant els propers mesos i sobretot, si la pel·lícula està a l’alçada del que s’espera d’ella, tenint en compte l’expectació que pot arrossegar ser el gran projecte personal d’un mestre reconegut i tant seguit com Martin Scorsese.

silence-poster1-700x1092

Anuncis