Podcast LCDV #200

Aquesta setmana estem d’enhorabona, LA CASA DE VIDRE celebra el seu podcast número 200 i per a celebrar-ho, sortegem entrades al Cinema Texas! L’actualitat mana però i seguirem el programa amb un repàs a les notícies més destacades seguit de les estrenes de la setmana com WARCRAFT, NUESTROS AMANTES, FRANCOFONÍA o el primer volum de LAS MIL Y UNA NOCHES de Miguel Gomes, entre d’altres. Per acabar, farem la zona crítica de l’excel·lent 3 RECUERDOS DE MI JUVENTUD.

Moltes gràcies per la vostra confiança durant aquests 200 programes, esperem que el gaudiu! Recordeu, si voleu guanyar l’entrada doble, visiteu el nostre perfil de Facebook o de Twitter i ens envieu la vostra frase preferida d’una pel·lícula.

http://www.ivoox.com/player_ej_11758099_4_1.html?c1=0da4d3

Ens fem grans...

Ens fem grans…

Anuncis