Alden Ehrenreich és el teu nou Han Solo!

Primer va haver un càsting amb fins a 5000 aspirants d’arreu del món, després es va anar retallant la llista fins a acotar-se a una llista final de tres candidats, Alden Ehrenreich, Jack Reynor i Taron Edgerton. Avui sabem a través de la web TheWrap –encara no és oficial via Disney/LucasFilm– que l’actor triat per a ser el nou Han Solo és Alden Ehrenreich, a qui fa poc vam veure a la pel·lícula dels germans Coen, ¡AVE, CÉSAR!

Què opines, Han?

Què opines, Han…Solooo?

L’actor californià, a qui va descobrir Steven Spielberg en un bat mitzvah i el va recomanar a Coppola per a TETRO, va ser un dels intèrprets més destacats de l’última dels Coen i molts l’assenyalàvem com un talent futur per a tenir en compte. Els directors Phil Lord i Chris Miller i els guionistes Lawrence i Jon Kasdan, responsables del spin off sobre el jove Han Solo, opinen igual i com veieu, han triat l’actor per a ser el relleu de Harrison Ford. Bé, com que serà una preqüela, ara serà Harrison Ford el relleu d’Alden Ehrenreich –m’està a punt d’explotar el cap–.

Què us sembla el nou Han Solo? A mi la veritat els tres candidats finals m’agradaven prou, sobretot Taron Edgerton, que crec desprenia un carisma a l’alçada de la tasca a la genial KINGSMAN: EL SERVICIO SECRETO. Alden Ehrenreich –haurem d’aprendre a pronunciar el seu nom– encara s’ha de provar en un blockbuster (Jack Reynor ho va intentar el pobre a TRANSFORMERS: LA ERA DE LA EXTINCIÓN) però realment Ehrenreich dels tres, és qui té l’aspecte més tosc i all american que podria recordar al del jove Harrison Ford que recordem, era fuster abans que George Lucas li donés un paper a AMERICAN GRAFFITTI.

la-et-mn-alden-ehrenreich-hail-caesar-20160209

Es rumoreja que intentaran incloure a Ehrenreich fent un cameo a ROGUE ONE, però és difícil.

Alden Ehrenreich a més, té la gràcia suficient per a encarnar una versió jove del renegat galàctic preferit per tots en un spin off que succeirà a ROGUE ONE: UNA HISTORIA DE STAR WARS dins l’esquema d’estrenes de històries tancades dins l’univers galàctic als anys entre els episodis oficials. És a dir, la pel·lícula de Han Solo (la història es desconeix però probablement cobrirà els seus primers dies com a contrabandista de dubtosa reputació i l’inici de la seva amistat amb Chewbacca) arribarà l’any 2018, concretament el 25 de maig. Explicar la història d’un personatge tant icònic i estimat com Han Solo és una tasca difícil que de les mans dels divertits i creatius Lord i Miller (LA LEGO PELÍCULA, INFILTRADOS EN CLASSE) ens pot sorprendre agradablement. Ara caldrà veure què tal ho Alden Ehrenreich pilotant el mític Millennium Falcon.

Anuncis