Podcast LCDV#194

Una setmana més, tenim el podcast de LA CASA DE VIDRE. En aquesta edició recuperem la secció “De Festival en Festival” per a fer una prèvia de tots el que ens té preparada la sisena edició del Festival D’A – Festival de Cinema d’autor de Barcelona. A continuació, comentem les estrenes de la setmana com TORO, LOS RECUERDO o CEGADOS POR EL SOL. A la part final, convidem al company Victor Esquirol de la web elseptimoarte.net a la nostra Zona Crítica d’EL LIBRO DE LA SELVA. Esperem que us agradi!

http://www.ivoox.com/player_ej_11253795_4_1.html?c1=0da4d3

PD: Avís a navegants! Encara que el Guillem no és cansi de repetir “CEGADOS POR EL CIELO” l’estrena (magnífica) de la setmana és “CEGADOS POR EL SOL” o en el seu (i millor) títol oríginal “A BIGGER SPLASH”. Coses de la ràdio i els guionistes confosos: Becarios no, eh. #Asíno

Jungle_Book_2016_73

Anuncis