Primer tràiler de ROGUE ONE: UNA HISTORIA DE STAR WARS

L’esperat Spin Off oficial de STAR WARS, ROGUE ONE desperta moltes incògnites i curiositats. Sens dubte, inicia una nova era per la franquícia galàctica en la que hauríem de seguir aquestes noves històries (aparentment tancades) ambientades en certs moments clau de la cronologia oficial galàctica. Titulada ROGUE ONE: UNA HISTORIA DE STAR WARS, la nova pel·lícula se situa un temps abans de l’episodi original, UNA NUEVA ESPERANZA i avui per fi, ha debutat el seu primer tràiler. Aquí el teniu:

Versió original:

Versió doblada:

Dirigeix Gareth Edwards (MONSTERS, GODZILLA) amb un repartiment liderat per Felicity Jones, Diego Luna, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker i Ben Mendhelson. La història, com heu vist al tràiler, explora el subgènere bèl·lic i ens porta la història de la missió rebel que va aconseguir els famosos plànols de l’Estrella de la mort, el Mcguffin original que donava inici al clàssic 1977. ROGUE ONE: UNA HISTORIA DE STAR WARS s’estrenarà el 16 de desembre d’aquest any. EL hype oficialment no ha fet més que començar.

Anuncis