Teaser tràiler de Lego Batman

Aquesta setmana s’estrena una novia versió de Batman, amb Ben Affleck a BATMAN V SUPERMAN. Sí, cert. Però inclús la Warner Bros sap que no tot pot ser seriositat, foscor i transcendència quan es tracta de superherois. Per això, engrescats després de la magnífica LA LEGO PELÍCULA, té preparada una nova cinta dels mateixos responsables centrada ara amb Batman. LEGO BATMAN: LA PELÍCULA. Aquí teniu el primer teaser tràiler:

Versió Original:

Versió doblada:

Veritablement, tant de Batman pot semblar extenuant, tal i com es mofa el tràiler en les lletres inicials. Des d’aquest 2016 el tindrem a BATMAN V SUPERMAN i ESCUADRÓN SUICIDA i a partir de l’any que ve, en les cintes de LA LIGA DE JUSTICIA i les noves pel·lícules en solitari de Batman/Ben Affleck. Si hem d’afegir a tot això una nova franquícia animada amb un Batman de Lego, el mareig és considerable. Tot i així, la diversió està assegurada si arriba de les mateixes ments boges i autoparòdiques de LA LEGO PELÍCULA, on Batman a qui posava veu el gran Will Arnett, era un dels millors personatges. La història seguirà a l’heroi que, tancat en si mateix i lo genial que és, haurà d’aprendre a jugar en equip amb l’aparició d’un jove Robin, a qui posa veu Michel Cera i de Barbara Gordon (Rosario Dawson). Junts intentaran acabar amb l’amenaça del Joker, a qui posa veu Zak Galiafanakis i altres amenaces d’alçada. La pel·lícula s’estrenarà el 2017. També tenim el primer pòster:

The-Lego-Batman-Movie

Anuncis