Hola Spider-man! Tràiler final de Capitán América: Civil War

Teníem dubtes si el mostrarien a la promoció de la pel·lícula o si se’l deixaven com a gran sorpresa fins al visionat final. Però vivim en l’era del hype i molts cops els tràilers són el que et dona de menjar. Així que Marvel Studios no ho ha dubtat i ens mostra el nou Spider-Man (Tom Holland) dins de l’Univers Marvel, debutant al costat de Iron Man, el Capità Amèrica i companyia.

Com va, Spidey? El nou vestit, amb un look molt de còmic clàssic que funciona.

Amb tots vosaltres, el tràiler final de CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR:

Versió Original:

Versió en castellà:

Apoteòsic final per a un tràiler molt similar a l’anterior, on se segueix apostant per subratllar el conflicte que divideix al grup de superherois, liderats per una banda per Iron Man i per l’altra, per el Capità Amèrica. Recordem que és la seva pel·lícula i no una seqüela de LOS VENGADORES, per el que ens hem de trobar amb quelcom més que aquest conflicte –segueixo pensant que el títol CIVIL WAR és més aviat un reclam–. Per tant, és d’esperar que se segueixi amb l’arc individual de Steve Rogers, a qui el trobàvem a CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO descobrint una conspiració dins de SHIELD i retrobant-se amb el seu amic de la infància, reconvertit en assassí a sou. Aquesta tercera part la tornen a dirigir Joe i Anthony Russo, a qui la Marvel també ha encarregat la tasca de dirigir les dues properes parts de la saga LOS VENGADORES. Quines ganes que arribi l’estrena de CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR, que recordem inclou la participació de Scarlett Johansson, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Jeremy Renner, Don Cheadle i Chadwick Boseman (debutant com a Black Panther) entre d’altres. Causarà moltes baixes aquest conflicte? Quanta trama ocupa el nou Spider-Man? Quina serà la importància del malvat Baron Zemo, interpretat per Daniel Bruhl? El 29 d’abril sortirem de dubtes.

Anuncis