A qui trucareu? Primer tràiler de CAZAFANTASMAS

2016 és l’any de la tornada d’una franquícia mítica els fans de la qual porten dècades demanant una nova pel·lícula. Finalment aquesta esperada nova entrega de CAZAFANTASMAS no serà una continuació de les aventures dels doctors Venkman, Stanz i companyia. Els quatre integrants del grup canvien completament i ara seran quatre caçadores: Kristin Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon i Leslie Jones. Quatre humoristes clau del moment –3 d’elles provinents de SATURDAY NIGHT LIVE, com ho van ser Aykroyd i Murray– dirigides per Paul Feig, director abanderat de la nova fornada de comèdies gamberres americanes de tall femení com ESPÍAS, LA BODA DE MI MEJOR AMIGA I CUERPOS ESPECIALES. Aquesta aposta per la renovació total de la franquícia en clau femenina ha creat una polèmica, si em permeteu, bastant absurda entre els fans de la saga. Segurament més empipats de la no presència/continuació dels protagonistes originals que no pas de la reinvenció femenina. Espero almenys. En tot cas, el que s’ha de fer és jutjar la pel·lícula un cop vista i valorar si està a l’alçada de les anteriors i si té qualitats suficients com a pel·lícula per mostrar el que esperem d’un món com el de CAZAFANTASMAS: personatges originals, moments terrorífics, acció sobrenatural i com no, molta comèdia. De moment el tràiler fa venir ganes de veure-la:

Versió USA:

Versió internacional:

CAZAFANTASMAS encara s’estrenarà a les nostres sales el 12 d’agost mentre que als Estats Units, està programada pel 15 de juliol. Aquesta nova entrega reinventa i actualitza el món creat fa 30 anys per Ivan Reitman, Dan Aykroyd i companyia amb un nou grup de protagonistes (Kristin Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon i Leslie Jones) a les que acompanyen actors com Chris Hemsworth, Charles Dance, Michael Kenneth Williams, Andy García i qui sap si l’aparició en forma de cameo d’alguns dels protagonistes de les pel·lícules originals.

Anuncis