Guanyadors de la porra dels Oscars 2016

Un any més la història es repeteix i l’èxit de convocatòria segueix. Estem molt contents i agraïts per la vostra participació a la porra dels Oscars d’enguany. És un plaer molt divertit organitza-la. Gràcies a tothom qui ha participat i com no, enhorabona als guanyadors!

31AD7B0800000578-3453525-image-m-245_1456726313093

DiCaprio i la resta no van ser els únics que van guanyar algun premi a la nit dels Oscars.

I qui són els guanyadors us preguntareu? Enguany s’ha de dir que la competició ha estat molt renyida i igualada i no s’han assolit grans xifres d’encert. La guanyadora absoluta, que s’endú el mes gratis a Filmin ha guanyat destacada amb 19 encerts. La resta dels guanyadors principals han estat sortejats entre els encertats de 17 categories. Si el número d’encerts és relativament baix aquest any és sobretot per tres categories clau que van donar la sorpresa i van trencar molt bones porres, creieu-nos. La cosa va anar entre les sorpreses a pel·lícula (la majoria apostava per EL RENACIDO), a millor secundari (els qui vau triar Stallone rondàveu el 90%) i encara que sembli mentida, a la categoria a millors efectes especials on va guanyar EX MACHINA (tan sols un concursant la va triar).

El premi del DVD i BluRay de SICARIO s’ha sortejat entre tots els encertants dels quatre premis principals (pel·lícula, director, actor i actriu) i finalment, els dos llibres d’Antonia Escandell sobre Chris Marker, s’han sortejat entre tothom que va concursar a la porra.

Però sense més espera, aquí ve la teca, els guanyadors finals de la porra dels Oscars 2016 de LA CASA DE VIDRE:

  • El mes de subscripció gratis a FILMIN és per: Elena Deleyto La Cruz
  • Les entrades dobles cortesia dels CINEMES TEXAS son per a: Andrés Castells Zaragoza i Roberto Hernández Plaza
  • El visionat gratis cortesia de FILMIN és per a: Chantal Poch i Rodrigo
  • Els 2 DVDs i 2 BDs de SICARIO, gràcies a ENTERTAINMENT ONE són per a: Gabriel Ferrer Jaume, Marta Pérez Mar Gual Salom i Robert Blasco Pou
  • Les dues còpies del llibre “Chris Marker y La Jetée. La fotografia después del cine” d’Antonia Escandell són per a: Ferran Ferres Pena i Javier Molina Ruiz

Tornar-vos a agraïr a tots i totes la vostra participació i anivar-vos a seguir llegint-nos, escoltant-nos i seguint-nos que molt probablement, algun que altre concurs anirem realitzant. De nou, enhorabona als guanyadors, esperem que gaudiu molt dels vostres regals! En breus ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar els premis.

I com no, els nostres estimats agraïments als següents col·laboradors:

logo_filmin_mucho5032f4189236933331e91119f192cb1f

Entertainment_One_logo.svg

Jekyll_Jill_400x400

Anuncis