Porra dels Oscars 2016

Ja tenim molt a prop la 88ena edició dels premis de l’acadèmia, els Oscars. A LA CASA DE VIDRE ens encanta dedicar el mes de febrer als Oscars i per això, com els darrers anys, hem preparat una porra per tots vosaltres amb uns magnífics premis:

  • Un MES GRATIS de FILMIN per gaudir del seu catàleg en streaming per el/la concursant que aconsegueixi més encerts.
  • Dues entrades dobles al cinema per als dos concursants següents amb més encerts. Podran assistir a qualsevol pel·lícula de la cartellera dels CINEMES TEXAS.
  • Una pel·lícula GRATIS a FILMIN per al quart/a concursant amb més encerts.
  • A més, tots aquells que encerteu les 4 categories més importants (Pel·lícula, Director, Actor i Actriu) entrareu en el sorteig de 2 CÒPIES EN DVD i 2 CÒPIES EN BLURAY de SICARIO, nominada a millor fotografia, cortesia d’ENTERTAINMENT ONE.
  • Finalment, també sortejarem entre tots els concursants de la porra, dues còpies del llibre “Chris Marker y La Jetée. La fotografia después del cine” d’Antonia Escandell, del qual us vam parlar en un article pel darrer Sant Jordi.

El funcionament és molt senzill, només us demanem una cosa abans: seguir-nos a les xarxes socials. Si ja ho feu, recomaneu-nos a les vostres amistats i seguidors 😉

Heu de fer like a la nostra pàgina de Facebook o bé fer  al nostre compte de Twitter

(o tots dos!)

I a continuació, fer click a la icona que hi ha sota aquestes línies on trobareu l’accés a la porra. Allí podreu omplir-la marcant les caselles dels guanyadors i el formulari de participació.

ICONAPORRA2016

La data límit és el mateix dia de la gala, el 28 de febrer fins les 12 de la nit! 

Un cop celebrats els Oscars i fet el recompte, ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Us animem doncs a participar de nou a la porra, a compartir-ho, enviar-ho als vostres amics, a fer RT, i tot el que calgui per celebrar un any més aquesta festa tant particular. Una porra amb regals tan apetitosos no és fàcil de trobar! Feu córrer la veu!

Molta sort!

Els nostres sincers agraïments als següents col·laboradors:

logo_filmin_mucho5032f4189236933331e91119f192cb1f

Entertainment_One_logo.svg

Jekyll_Jill_400x400

Anuncis