Nou tràiler de BATMAN V SUPERMAN

BATMAN V SUPERMAN: EL AMANECER DE LA JUSTÍCIA serà sens dubte uns dels esdeveniments de l’any vinent. Ara que Hollywood viu de l’explotació del cinema/esdeveniment és més important tot el soroll previ que l’estrena de la pel·lícula en sí mateixa. Quan més material, rumors, tràilers, notícies i demés hi hagi d’una pel·lícula abans de l’estrena, millor. En aquest context, no és gens d’estranyar que en dues setmanes consecutives el programa de televisió “Jimmy Kimmel Live” hagi sigut el lloc triat per estrenar els tràilers de les dues superproduccions de superherois que lluitaran per dominar el 2016. Primer va ser CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR i ara la lluita quasi fratricida entre els dos herois més emblemàtics de la DC/Warner. Aquí teniu el nou tràiler de BATMAN V SUPERMAN: EL AMANECER DE LA JUSTICIA:

Versió Original

Versió Doblada

Més enllà de l’espectacularitat de les imatges, el look tant propi dels còmics del Batman de Ben Affleck i la presència allargada d’un histriònic Lex Luthor (tot això ja ho havíem vist) aquest nou tràiler aporta dues coses noves. La primera, alguns moments desprenen una mica d’humor i lleugeresa, cosa que és una grata sorpresa davant el to ultra fosc i transcendental que es respirava fins ara.

bvs-doomsday-revealed

Doomsday serà creat per Lex Luthor per acabar amb els seus odiats superherois. Encara falta una mica de treball en el CGI de la criatura…

La segona, és un secret a veus que finalment s’ha desvetllat. Als segons finals del tràiler veiem qui és el malvat definitiu de la cinta: Doomsday. La criatura, responsable als còmics de la mort de Superman, havia estat durant mesos el centre de nombrosos rumors i filtracions que asseguraven que seria la gran amenaça que uniria als superherois en qüestió al clímax final de la pel·lícula. Sembla que l’estratègia aquí és la contraria a la de STAR WARS per exemple, i s’ha optat per mostrar molt de la pel·lícula i desvetllar un dels seus grans secrets. No és que sigui negatiu per se, atenció. El món dels còmics ha viscut durant anys de fer rebombori anunciant els spoilers però no deixa de ser curiós, ja que moments clau com l’aparició de Wonder Women  es revelen al tràiler i perdran la gràcia totalment un cop ho veiem a la sala del cinema. Al cap i a la fi, però, si no pots lluitar contra les filtracions, i els rumors, a vegades el més sensat es treure’t la màscara i anar de cara. Sinó que li diguin als responsables de STAR TREK:EN LA OSCURIDAD o SPECTRE.

bvs-batman-angry-batplane

Da Batfleck.

Anuncis