Tràiler de CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR

Avui ens arriba de la mà del programa de Jimmy Kimmel, l’estrena mundial del primer tràiler de l’esperada  CAPITÁN AMÉICA: CIVIL WAR –la traducció oficial de Disney és una mica “ni pá ti ni pá mi”–. Ja sabeu, la tercera part de la saga del Capità Amèrica, tan sols que aquest cop sembla més un VENGADORES 2.5 ja que tindrem aparicions de la majoria dels herois de l’univers Marvel. Agafant el títol del còmic CIVIL WAR aquesta nova pel·lícula (dirigida com l’anterior, pels Germans Russo) planteja un enfrontament entre dues faccions del grup de superherois: una liderada pel Capità Amèrica i l’altra per Iron Man. Mireu l’espectacular tràiler i si voleu, després en parlem una mica:

Versió Original:

Versió doblada:

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR s’estrenarà el 2016 i serà sens dubte la gran aposta de la Marvel per l’any que ve. Un any en el que haurà de competir amb un altre “megaxoc” de superherois: BATMAN V. SUPERMAN. EL AMANECER DE LA JUSTICIA. El primer tràiler desprèn tota l’essència i l’estètica de l’anterior aventura pel·lícula del Capità Amèrica, reforçant la idea que aquesta és la seva pel·lícula i no la de Tony Stark. No obstant, el conflicte entre tots dos és el centre d’un tràiler en el que podem veure d’on neix aquest conflicte, més enllà de la intervenció del govern. Sembla que la defensa i recuperació de l’antic amic de Steve Rogers, Bucky AKA El Soldat d’Hivern inicia la lluita entre les dos faccions dels Venjadors.

Primera imatge de Black Panther, un dels nous de l'aniació.

Primera imatge de Black Panther, un dels nous de l’aniació.

Una lluita que segurament va escalant en proporció i portarà conseqüències nefastes, com semblen suggerir alguns plans. Sens dubte té pinta de ser tot un espectacle marca de la casa i un pas endavant cap a la consolidació total del model Marvel, que bàsicament ara respon a la filosofia “podem fer el que ens doni la real gana”. Per tant, asseiem-nos a la butaca i gaudim. Us deixo amb els primers pòsters:

Anuncis