Primer Tràiler de Zoolander 2

O Zoolander No. 2, o 2oolander. La veritat és que ja no m’aclareixo amb els títols que hem anat veient d’aquesta esperada segona part. Sí, d’acord, ahir parlàvem del perill de les seqüeles de comèdies, que acostumen a ser un desastre, molt inferiors a la primera part (com el cas d’OCHO APELLIDOS CATALANES) i avui ens excitem per el tràiler d’una comèdia de culte de fa més de 10. Però qui no es pot resistir a una bona mirada Magnum del mestre? O a Le Tigre? O com no, a Blue Steel?

ZOOLANDER és un cas especial, un estrany miracle que ens va fer riure amb l’estupidesa del protagonista i la ridiculesa paròdica del món de la moda post anys 90. Amb els anys la pel·lícula ha anat guanyant seguiment i deixant frases i escenes per a l’eternitat. Malgrat no haver sigut un rotund èxit de taquilla, molts fans demanàvem –m’inclòc entre ells, duh– una seqüela on poder tornar a veure les mirades d’en Derek Zoolander, els estils de Hansen i com no, els plans malvats de Mugatu. Potser ha trigat en arribar o potser serà un desastre més a afegir a la llista de seqüeles decebedores. O potser serà una meravella de la idiotesa, capaç de superar la primera part.

Els herois més guapos preparats per a l'acció.

Els herois més guapos preparats per a l’acció.

I és que ZOOLANDER 2 té una cosa al seu favor a diferència d’altres seqüeles similars: com més estúpida sigui, més bona serà. De moment, el tràiler pinta prou bé, amb els nostres models preferits enyorant els dies de glòria fins que són reclutats per la Interpol (encapçalada per Penélope Cruz) per a ajudar-los a infiltrar-se en el món de la moda i destapar una trama criminal que s’està dedicant a matar a la “gent guapa” més famosa (sic). No n’hi ha pitjor moment per a ser “ridicously, really really good looking”.

Anuncis