Tràiler final de STAR WARS: EL DESPERTAR DE LA FUERZA

Ja ha arribat! El tràiler definitiu abans de l’estrena el 18 de desembre de STAR WARS: EL DESPERTAR DE LA FUERZA ja és aquí. Seguint la línia marcada pel director J.J. Abrams, aquesta nova peça de promoció aposta per revelar noves imatges, primeres escenes d’alguns personatges però provocant més preguntes que respostes. Tot tocant certes notes nostàlgiques –no només musicals–, aquest tràiler final ens explica poc però deixa entreveure molt. Sabem que allò que va passar 30 anys enrere segueix sent rellevant però d’alguna manera soterrat entre mites i llegendes d’un nou món que està a punt de col·lapsar-se de nou:

Versió en anglès

Versió en castellà:

Com heu vist, el tràiler deixa amb ganes de més i això sempre és bo. Tenim més Han Solo, Chewie i Millenium Falcon –mai n’és suficient– així com més detalls dels joves personatges clau com són la Rey (la nouvinguda Deisy Ridley), en Finn (John Boyega) i el aparentment malvat Kylo Ren (Adam Driver). A part, tenim la primera imatge d’una retornada Princesa Leia i de nou, el misteri i la grandiloqüència que acompanya la veu en off del tràiler. L’equilibri entre el costat lluminós i el costat fosc de la força torna a tenir importància i així el 18 de desembre arribarà STAR WARS: EL DESPERTAR DE LA FUERZA preparada per a trencar tots els rècords de recaptació i ser l’esdeveniment cinematogràfic de l’any.

solofinn

Three Amigos!: Finn, Chewbacca i Han Solo.

El hype és total i Disney, més llest que ningú, ja posa en venda les entrades anticipades des d’avui, directament a la web oficial de la pel·lícula. Així que qui vulgui ja poc entrar, comprar-les i ens veiem a la cua del cinema!

Juntament amb el tràiler final arriba el pòster oficial, que aviat omplirà moltíssimes sales de cinema. El mateix pòster desvetlla els crèdits finals de la cinta així com també dona peu a noves especulacions, a l’estil del tràiler of course. Estem veiem una nova estrella de la mort? Estan junts Han Solo i la Princesa Leia? On és Luke Skywalker? Perquè ens l’amaguen? Per què no ha firmat el pòster el mític Drew Struzan i en comptes d’això han optat per copiar el seu estil? En fi, aquí teniu la versió en castellà del pòster en tota la seva glòria:

Payoff_poster_2_B1_Spain

Anuncis