Tràiler de The Hateful Eight. Torna Tarantino

Ara sí, ara no. Ara potser sí, ara definitivament no. Bé, ara sí, faré THE HATEFUL EIGHT. Aquest podria ser una mica el resum de la gènesi de la vuitena pel·lícula de Quentin Tarantino. Si recordeu, el director va cancel·lar els seus plans quan es va filtrar el guió i el repartiment. Finalment, THE HATEFUL EIGHT és una realitat després d’uns quants canvis i suposem, la insistència dels fans i aficionats –com va constatar quan va organitzar una lectura pública del guió–. La pel·lícula s’estrenarà el dia de nadal als EUA i aquí no trigarà molt en arribar, el 8 de gener del 2016. A continuació el tràiler, que ens invita a veure la pel·lícula en “gloriós” 70mm:

Després de la guerra civil nord-americana, a Wyoming, uns caçarecompences amb una presa perillosa buscant refugi durant una tempesta de neu. Sense voler-ho, els vuit desconeguts que es troben al refugi queden salpicats per llaços en comú, traïció i engany. Veure qui sortirà viu de tot plegat serà el gran al·licient de la nova pel·lícula de Tarantino, que repeteix amb el Western i torna a col·laborar amb actors de la seva corda com Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Bruce Dern, Walton Goggins, Tim Roth i Michael Madsen. Debuten al seu univers particular actors com Demian Bichir, Channing Tatum i la protagonista femenina, una recuperada per a la causa Jennifer Jason Leight.

Farà molt fred a les montanyes de Wyoming. I hi haurà molt sang també, segur.

Farà molt fred a les montanyes de Wyoming. I hi haurà molt sang també, segur.

Qualsevol pel·lícula nova de Quentin Tarantino és un esdeveniment cinematogràfic únic i no esperem menys de THE HATEFUL EIGHT. Si ja taniu ganes de veure-la, més encara hauria de tenir després que s’ha sabut recentment que la pel·lícula serà la primera del director amb música composada per a la pel·lícula. Però no una música qualsevol, Tarantino ha aconseguit que Ennio Morricone li composi la banda sonora, la primera que el comositor romà crearà per a un western en dècades. Amb credencials com aquetes, THE HATEFUL EIGHT és sens dubte una de les cintes més esperades dels propers mesos.

Anuncis