Recull de tràilers: STEVE JOBS i CREED

Tornen al cinema dos llegendes, Steve Jobs que tindrà el seu biopic oficial després de que Ashton Kutcher l’interpretés a JOBS i l’inigualable Rocky Balboa que ara torna a CREED, l’spin off en el que l’ex-boxejador entrenarà a un jove aspirant, el fill del seu amic Apollo Creed. Les dues pel·lícules han estrenat sucosos tràilers que podeu gaudir a continuació:

Steve Jobs

Un projecte que hem anat seguint en l’últim any. La biografia oficial del fundador d’Apple amb guió d’Aaron Sorkin (LA RED SOCIAL, ALGUNOS HOMBRE BUENOS, MONEYBALL). Un projecte que ha anat canviant de major –de Sony va passar a Universal– de directors –de David Fincher a Danny Boyle– i com no, de protagonistes –de Christian Bale, Tom Cruise o Leonardo DiCaprio a Michael Fassbender–. STEVE JOBS però continua sent un d’aquells grans títols que segur no deixarà indiferent i que pot ser uns dels candidats a protagonitzar la propera cursa dels Oscars.

I és que poques vegades un drama reuneix noms tant potents com Danny Boyle, Aaron Sorkin i intèrprets com Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Michael Stuhlbarg i Jeff Daniels entre d’altres. Aquest tràiler té sens dubte molt bona pinta, muntat amb una energia que ens vol fer recordar a LA RED SOCIAL però mostrant també un estil visual atractiu com és habitual en Boyle. A més, Fassbender sembla marcar-se una actuació memorable, interpretant a Steve Jobs com un arrogant director d’orquestra. Sortirem de dubtes quan s’estreni a finals d’any.

Creed

Com dèiem torna Rocky Balboa però ara en un capítol final de la seva vida, passant el relleu a les noves generacions. Rocky entrenarà a CREED al fill del seu vell amic Apollo Creed, un jove amb problemes que intentarà buscar sentit a la seva vida a través de la boxa. Un actor de moda, Michael B. Jordan, com a protagonista absolut i un Sylvester Stallone que, encara que passi a un segon pla, segur ens deixarà moments per a recordar. Dirigeix Ryan Coogler, qui va proposar ell mateix aquesta nova història al propi Stallone. Coogler va despuntar el 2013 amb el drama indie FRUITVALE STATION, protagonitzat també per Michael B. Jordan. El tràiler sembla donar una nova energia i sentit actual a aquesta estimada saga que semblava tancar-se formidablement amb  l’èxit de ROCKY BALBOA l’any 2006.

Teaser-for-Creed-Trailer

He’s back.

Anuncis