Recull de tràilers: Spielberg, Ridley Scott i molt més

 

Ha passat una bona temporada des de que no portem recull de tràilers i no hi ha millor ocasió per tornar-ho a fer que l’estrena dels tràilers de THE MARTIAN i EL PUENTE DE LOS ESPÍAS, les properes pel·lícules de dos mestres com Steven Spielberg i Ridley Scott. Per a completar-los, alguns dels altres tràilers destacats que han sortit darrerament.

EL PUENTE DE LOS ESPÍAS

La nova col·laboració entre Tom Hanks i Steven Spielberg, amb guió dels germans Coen, ni més ni menys. Un thriller judicial basat en la història real d’un intercanvi de presoners entre les dues potencies rivals de la Guerra Freda als anys 60: Estats Units i la Unió Soviètica. Conflicte patriòtic, les seqüeles de la guerra, i la lluita pel que és de justícia son alguns dels temes que desprèn aquest tràiler d’una pel·lícula que, la veritat, desperta poca expectació malgrat provenir de Steven Spielberg. Veient-lo, a un li ve el cap MUNICH, possiblement de les cintes recents del director, la que pot guardar més semblances temàtiques. Esperem que sigui tant bona o millor que aquella.

THE MARTIAN

Toca el torn per Ridley Scott i la seva esperada redempció després de dos fracassos d’èxit i de crítica com EL CONSEJERO i EXODUS. La proposta de THE MARTIAN promet si més no. Una cinta d’astronautes (seguint l’estela recent de GRAVITY i INTERSTELLAR) amb un repartiment espectacular. Matt Damon és un astronauta que després d’una tempesta és cregut mort i abandonat a Mart. Allí haurà de sobreviure i tractar de posar-se en contacte amb la NASA. L’acompanyen noms tant potents com Jessica Chastain, Kate Mara, Kristin Wiig, Jeff Daniels, Michael Peña, Sebastian Stan, Sean Bean Donald Glover o Chiwetel Ejiofor, entre d’altres. El guió, basat en un best-seller del mateix títol el firma Drew Goddard (THE CABIN IN THE WOODS) i es nota, jutjant per algunes de les frases amb cert humor que té el tràiler. Ridley Scott i ciència-ficció en son dos elements que units, desperten sempre molta expectació. Potser massa i tot.

SOUTHPAW

Jake Gyllenhall segueix amb la trajectòria recent de papers interessants i al límit, interpretant aquí a un campió de boxa a qui la vida li dona un tomb quan la seva dona (Rachel McAdams) és morta per una bala perduda. Un canvi físic impressionant de Gyllenhall en una pel·lícula dirigida pel sempre interessant Antoine Fuqua (TRAINING DAY).

AMERICAN ULTRA

Fa temps vam parlar d’aquesta comèdia, que tornava a reunir a Jesse Eseinberg amb Kristen Stewart després d’ADVENTURELAND. Del director de PROJECT X i el guionista de CHRONICLE arriba aquesta cinta canalla que mescla acció esbojarrada i “comèdia fumeta”, presentada aquí amb el “red band tràiler” de rigor per comèdies en aparença tant irreverents.

Z FOR ZACHARIAH

Chiwetel Ejiofor, Margot Robbie i Chris Pine protagonitzen l’enèsima historia post-apocalíptica de Hollywood. Aquest cop però amb un caràcter més indie (la pel·lícula es va poder veure al festival de Sundance). Z FOR ZACHARIAH planteja un triangle amorós d’allò més perillós entre els tres protagonistes, els únics supervivents d’una terra post-apocalíptica. El tràiler si més no, té bona pinta, desprenent un to més aviat de thriller psicològic.

Anuncis