Primer tràiler de Batman V Superman

L’allau de tràilers de blockbusters no para. STAR WARS va encetar la bogeria a la que han seguit varies de les superproduccions més esperades. Una d’elles no podia ser altre que la gran proposta de la Warner Bros/DC per al 2016: BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE. La pel·lícula suposarà el debut del Batman de Ben Affleck (o Batfleck millor dit) i la introducció de més superherois de la DC, tot marcant el camí cap a les pel·lícules de JUSTICE LEAGUE que uneixi als herois de la DC.

Es tracta d’un primer teaser on podem veure el to del film (òbviament fosc i dramàtic, perquè així és tot més seriós i millor, clar) i les primeres imatges del Batman d’Affleck, malgrat que no molt clares. La cinta sembla aprofitar la controvèrsia publica que van causar les escenes de destrucció excessiva a EL HOMBRE DE ACERO, per portar-la al terreny de la ficció i presentar una història on la figura de Superman és subjecte d’un debat públic molt intens que obliga a sortir de l’ostracisme a un Batman veterà i retirat. Aquí va el tràiler amb infinitat de imatges enigmàtiques, que ens donen ganes de més, malgrat la poca confiança que tenim amb Zack Snyder, la veritat. Tenim tants elements per estar contents com per patir una mica:

Això sí, els dos pòsters IMAX estrenats aquests dies, son increïbles:

Batman-v-Superman-IMAX-poster-1 Batman-v-Superman-IMAX-poster-2

Anuncis