Nou tràiler de STAR WARS VII

STAR WARS: EL DESPERTAR DE LA FUERZA ha estrenat nou tràiler a nivell mundial des de la convenció oficial de fans que se celebrar aquests dies a Califòrnia. Presentat per la productora Katheleen Kennedy, el director J.J. Abrams i part del repartiment, el tràiler ha deixat bocabadats a tots els assistents així com els milions de seguidors que seguien en directe l’esdeveniment via streaming. Després som la resta dels mortals els que ens fem ressò, el pengem a webs com aquesta i el revisionem milers de vegades.

"Chewie, We’re Home"

“Chewie, We’re Home”

És un tràiler per gaudir i per guanyar esperança en que el desembre del 2015 començarà una nova i prometedora era en l’univers STARS WARS. Poc més d’un minut i mig ple de noves insinuacions, detalls del disseny de la pel·lícula, l’aspecte dels nous personatges i l’oportunitat de veure alguns dels personatges mítics de la saga original. Però el millor és que per sort, encara no ens revela gran cosa i encara queda ens deixa molt per descobrir:

Versió Original:


Versió Doblada:

PD: O els dobladors a corre cuita del tràiler no han caigut que és Mark Hamill (Luke) qui parla o estarem condemnats a un doblatge nefast com acostuma a passar els darrers anys…sort en tenim de la VOS!

Anuncis