Tràiler de Misión Imposible: Nación Secreta

La missió torna a ser acceptada. I ja van cinc. Cinc pel·lícules, cadascuna més espectacular que l’anterior, en les que Tom Cruise i companyia s’encarreguen de pujar el llistó en quant a acció i entreteniment. Amb bon ull per triar als directors i el repartiments que l’acompanya, l’última pel·lícula de la saga de Tom Cruise/Ethan Hunt, MISIÓN IMPOSIBLE: PROTOCOLO FANTASMA, va ser un espectacle de pel·lícula. La nova, MISIÓN IMPOSIBLE: NACIÓN FANTASMA, ho té difícil per a superar-la però de moment promet i molt. Tan sols cal veure el tràiler, i l’escena final per comprovar-ho:

Versió Original

Versió Doblada

La cinquena pel·lícula de la franquícia –serà la última?– està dirigida per Christopher McQuarrie, qui ja va dirigir a Tom Cruise a JACK REACHER i reconegut autor dels guions de SOSPECHOSOS HABITUALES i VALKIRIA, entre d’altres. McQuarrie s’uneix a una llista de directors com Brian De Palma, John Wood, J.J. Abrams i Brad Bird, que han aportat sempre un plus a cada pel·lícula. Serà doncs, una missió complicada per ell també.

Rebeca Ferguson és una de les noves cares de MISIÓN IMPOSIBLE.

MISIÓN IMPOSIBLE: NACIÓN SECRETA s’estrena aquí el 7 d’agost ’d’aquest any –el tràiler s’ha fet esperar– i reuneix Tom Cruise amb altres membres del seu equip  al IMF com Ving Rhames, Jeremy Renner i Simon Pegg. La missió serà destruir l’agencia coneguda com “el sindicat”, la nació secreta a la que fa referència el títol. En paraules del personatge de Simgon Pegg, una “espècie d’anti-IMF”. Tot això ho hauran d’aconseguir Hunt i els seus mentre la CIA, liderada per Alec Baldwin, vol desmantellar el IMF, de la qual tan sols queden, com és d’esperar, Tom Cruis i els seus.

Heus aquí també el primer pòster, capitalitzant de nou, l’escena més boja i arriscada de la pel·lícula. A MISIÓN IMPOSIBLE: NAICÓN SECRETA, el senyor Cruise es va llençar sobre un avió en marxa, sense ajuda de cap doble d’acció. Les asseguradores tremolen cada cop que roda una nova pel·lícula de MISIÓN IMPOSSIBLE. Però no ens enganyem: és el que volem veure.

Mision_Imposible_Nacion_Secreta_teaserposter.jpg_cmyk

Anuncis