Guanyadors de la PORRA DELS OSCARS!

Ells van guanyar premis el passat diumenge, sí. Però vosaltres també! Concretament, un cop fet el recompte de tots els participants de la nostra PORRA DELS OSCARS, els guanyadors de les dues entrades dobles als CINEMES TEXAS han estat:

  • Pablo Rico
  • Albert Cartanyà

Moltes felicitats a tots dos, com a màxims encertants entre tots els participants. En aquest cas, tant el Pablo Rico com l’Albert Cartanyà van encertar 20 de les 24 categories. Tot uns cracks! A la resta, moltíssimes gràcies per participar i fer possible un any més la realització de la nostra porra dels Oscars. Sense el vostre seguiment i ànims seria impossible seguir amb LA CASA DE VIDRE. Esperem poder oferir-vos més regals periòdicament i organitzar l’any vinent una porra encara més espectacular.

I finalment, moltíssimes gràcies també als CINEMES TEXAS –i la seva excel·lent programació de reestrena a preus populars– per contribuir a la porra dels Oscars. En breus ens posarem en contacte amb el guanyadors per informar de com gaudir de les entrades dobles.

5032f4189236933331e91119f192cb1f

Anuncis