Marató De Terror als CINEMES TEXAS

No tot aquesta setmana han de ser els Oscars o el BDSM eròtic/romàntic amb en Grey. Els aficionats al cinema i concretament al cinema de terror tenen aquesta setmana una data per marcar a l’agenda: dissabte 21 de desembre. I és que tindrà lloc la 2a Marató de Terror als CINEMES TEXAS. Cinc pel·lícules seguides, de les millors dels darrers anys, en una festa cinèfila amb un menú terrorífic completat per apetitosos extres com menjar mexicà per cortesia del restaurant “Sabes una cosa”, cervesa Moritz, xocolatada de part de “Chocolate Fondue Eventos” i la possibilitat de maquillar-se com un personatge de terror de la mà de “Cazcarra”.

Per als qui encara no coneixeu els CINEMES TEXAS, aquesta és una oportunitat única per descobrir aquest cinema independent –situada al carrer Bailèn, a tocar del barri de Gràcia– que ha obert en els darrers mesos amb la vocació d’oferir cinema de reestrena –en versió original subtitulat en català– a preus assequibles així com també nombroses activitats, esdeveniments i passis especials de pel·lícules. Si teniu curiositat, us recomanem visitar la seva web i així estar al dia de les diferents propostes que ofereixen. La seva oferta no té pèrdua per als amats al cinema com nosaltres, cliqueu aquí si voleu saber-ne més dels CINEMES TEXAS.

Però tornant al tema que ens ocupa, aquesta 2a Marató de Terror començarà a les 22h i la programació és la següent:

  • “QUASI HUMANS” (Almost Human), dirigida per Joe Begos amb Graham Skipper i Vanessa Leight: Dos anys després de que en Mark Fisher va desaparèixer de forma misteriosa, la successió d’una sèrie d’assassinats violents fan sospitar al seu millor amic que en Mark potser ha tornat, però amb quelcom demoníac dins seu. A les 22h.
  • “V/H/S/2”, Segona part de l’exitosa antologia sobre de found footage que tant va agradar al Festival de Sitges. Dirigida entra d’altres per Simon Barret, Adam Wingard, Eduardo Sánchez (EL PROJECTO DE LA BRUJA DE BLAIR) o Gareth Evans (REDADA ASESINA), aquesta nova entrada de la franquícia de terror, no deixa indiferent a ningú. A les 23:30h.
  • “SOM EL QUE SOM” (We are what we are), una de les pel·lícules que més bon sabor de boca ha deixat allà on s’ha passat. Ens porta la historia dels Parker, una família reclosa que segueix costums ben antigues que seran revelades després d’anys en secret. Dirigida per Jim Mickley, amb Julia Garner, Bill Sage i Kelly McGillis. A les 1:20h.
  • “INVASIÓ ZOMBIE” (Cockneys vs Zombies), un divertit mash-up que enfronta a temibles zombis amb encara més temibles Cockneys, és a dir els durs de barris baixos de Londres amb el seu peculiar accent i estil de vestir. Dirigida per Mathias Hoene, amb Michelle Ryan, Georgia King i Alan Ford. A les 3:20h.
  • I finalment, a les 5h, el plat fort, la PEL·LÍCULA SORPRESA! No tenim idea de quina serà, però esperem que no ens deixi indiferents i culmini una nit de cinema molt especial.

    Cartell de la 2a Marató de Terror del Cinema Texas.

    Cartell de la 2a Marató de Terror del Cinema Texas.

Dona gust poder gaudir en les millors condicions d’una festa que va més enllà de l’experiència cinematogràfica. El preu de cada sessió és de 3 euros i el de la marató sencera, de 12 euros. Així que si voleu emocions fortes dins d’una de les millors sales de cinema de Barcelona, no us perdeu aquest dissabte 21, la 2a Marató de Terror dels CINEMES TEXAS.

Anuncis