Jared Leto serà el nou Joker

Una de les noves pel·lícules del pla d’acció de Warner Bros i DC Comincs els propers anys serà SUICIDE SQUAD, dirigida per David Ayer (guionista de TRAINING DAY i director de SIN TREGUA). Aquesta adaptació, formarà part del nou univers cinematogràfic de superherois de la DC que començarà el 2016 amb BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE i s’anirà allargant fins el 2020 amb diversos films com WONDER WOMAN, FLASH o JUSTICE LEAGUE.

Un nou Joker per a un nou univers cinematogràfic.

Un nou Joker per a un nou univers cinematogràfic.

La notícia d’avui és referent a l’anunci oficial del repartiment de SUICIDE SQUAD. La pel·lícula vindria a ser una espècie de DOCE DEL PATÍBULO amb malvats de còmic. En aquest cas, una agència del govern ofereix a una sèrie de criminals reducció de penes si realitzen missions d’alt risc i de moral qüestionable. Dins d’aquests criminals, estarà el Joker a qui interpretarà ni més ni menys que el guanyador de l’Oscar Jared Leto.

Il·lustració d'una de les encarnacions recents de l'Esquadró Suicida.

Il·lustració d’una de les encarnacions recents de l’Esquadró Suicida.

Leto seguirà els passos de Heath Ledger i Jack Nicholson i estarà acompanyat a SUICIDE SQUAD atenció, per un repartiment espectacular: Will Smith serà Deadshot un malvat emmascarat (dubto que Smith es presti a estar emmascarat tota la pel·lícula), Jai Courtney serà Boomerang, Cara Delevigne serà Enchantess, el gran Tom Hardy serà Rick Flagg (després de ser Bane amb Christopher Nolan) i Margot Robbie, qui està a l’alça des de EL LOBO DE WALL STREET, serà Harley Quinn, la parella del Joker. També s’està parlant de l’aparició de Jesse Eisemberg tornant a interpretar a Lex Luthor i de les tres candidates per interpretar a Amanda Waller, l’agent governamental que recluta i lidera aquest particular esquadró, que serien Oprah Winfrey, Viola Davis i Octavia Spencer.

L'esquadró Suicida: Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Tom Hardy, Cara Delevigne i Jai Cortnei.

L’esquadró Suicida: Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Tom Hardy, Cara Delevigne i Jai Courtney.

Per tant, és d’esperar que el Joker de Jared Leto (com també la Harley Quinn de Robbie) estiguin presents en futures pel·lícules tant de la Justice League com les que puguin arribar de Batman. Així doncs, si tot va bé, podrem veure el Batman/Ben Affleck lluitant contra el Joker/Jared Leto.

Leto i Robbie seràn la psicòtica parella sentimental Joker/Harley Quinn.

Leto i Robbie seràn la psicòtica parella sentimental Joker/Harley Quinn.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s