Primer teaser de Star Wars: The Force Awakens

La setmana d’acció de gràcies als EUA ha suposat l’arribada d’avanços de dues de les pel·lícules més esperades del proper any. Primer va ser el tràiler de JURASSIC WORLD, que va despertar l’em0ció dels més nostàlgics i ara, un teaser si cap, més esperat i desitjat encara que aspira a complaure a un sector del públic molt similar als de JURASSIC WORLD. Estem parlant com no, d’Episodi VII de STAR WARS, THE FORCE AWAKENS. I sense més dilació, aquí està:

Dos anys després de la compra de LucasFilm per part de Disney i de l’anunci d’una nova trilogia que continuarà les aventures del món creat per George Lucas, podem veure les primeres imatges de l’esperat nou episodi, dirigit per J. J. Abrams,  STAR WARS: THE FORCE AWAKENS. Són pocs segons com heu comprovaat i molta insinuació, moltes incògnites i preguntes (qui narra el teaser??) però per fi tenim una idea del look de la nova trilogia, una petita mostra d’alguns dels nous personatges i clar, el moment pell de gallina amb el Millennium Falcon de Han Solo tornant a volar. Encara queda un any per l’estrena. L’espera serà llarga però sucosa. Que la força us acompanyi!

forceawakens-redsaber

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s