Primer tràiler de Jurassic World

Més de 20 anys després, el parc està obert i en ple funcionament! Avui arriba el primer tràiler de l’esparada i comentada JURASSIC WORLD. O el que és el mateix, la quarta entrada d’una saga mítica per tots aquells qui vam crèixer als noranta. El projecte, dirigit per Colin Trevorrow i produït per Steven Spielberg promet portar-nos una nova visió del món jurassic, amb una realitat fins ara diferent a la dels films anteriors. Millor que ho veieu vosaltres mateixos:

JURASSIC WORLD, amb Bryce Dallas Howard i el nou heroi de Hollywood, Chris Pratt com a protagonistes ens mostra com anys després finalment el somni de John Hammond s’ha fet real. Els dinosaures interactuen amb els humans en un parc temàtic grandiòs al més pur estil DisneyWorld. Dinousares domats i fins i tot velociraptors corrent amb el protagonista per eliminar a un adversari comú: un letal nou dinosaure, creat genèticament pel parc amb com a nova “atracció”. Com és d’esperar, la criatura se’ls descontrola, possant en risc la vida de milers de persones. El tràiler és espectacular i promet una aventura que no només sigui un viatge nostàlgic sinó una nova història, més fresca i esfereïdora si cal. L’únic retret a hores d’ara al tràiler, personalment és la sensació d’abús d’efectes especials digitals en detriment dels efectes pràctics.. Si bé és cert que és un tràiler i aquests efectes solen perfeccionar-se durant tota la post-producció fins poc abans de l’estrena, que en aquest cas serà el 12 de juny del 2015.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s