Nou tràiler de 50 Ombres D'en Grey

El sexe ven. I sinó que li diguin a E.L. James, l’autora del fenomen de ventes 50 OMBRES D’EN GREY. Com sabeu, l’adaptació cinematogràfica era inevitable i arribarà de la mà de la directora Sam Taylor-Johnson llesta per arrasar les taquilles el dia de Sant Valentí del proper 2015. Aquesta fantasia sadomasoquista softcore enfocada al públic femení aspira a succeir a la saga CREPÚSCULO i obrir un filó multimilionari, que enceti una nova franquícia. Segons la sociologia dels executius de Hollywood, els nois tenim als superherois de Marvel i DC mentre que elles tenen a vampirs i licantrops sexis i ara playboys multimilionaris amb gustos sexuals perversos. Què fàcil ha de ser la vida per un executiu de Hollywood! Aquí teniu el tràiler, acompanyat de nou per música de Beyoncé:

50 OMBRES D’EN GREY arribarà doncs el 2015 protagonitzada per Jamie Dornan com al misteriós i seductor Christian Grey i Dakota Johnson com la jove Anastasia Steele, qui caurà als encants de torturat milionari impactant de ple en la seva vida. En fi, caldrà com sempre esperar a jutjar-la quan la veiem.

Uy, quin perill aquesta corbata...

Uy, quin perill aquesta corbata…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s