Primer tràiler de LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN

Per fi ha arribat el primer avanç de la pel·lícula de superherois més esperada del 2015, LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN. I de fet, ha arribat abans del que es va anunciar. I és que per culpa d’HYDRA, que ha filtrat el tràiler, Marvel Studios s’ha vist obligada a estrenar el tràiler abans del 28 d’octubre. Però primer us deixem amb l’espectacular i fosc tràiler i després us expliquem l’origen de la broma d’HYDRA. Aquí el teniu, versions en anglès i castellà:

Com veieu, el grup de superherois més exitós fins el moment, es troba en una situació límit després de l’arribada i posterior desenvolupament d’Ultrón, un ésser d’intel·ligència artificial creat per Tony Stark. Com podeu imaginar, l’invent se li envà de les mans al bo del Tony, posant en perill el destí del món. El tràiler ja desprèn un aire més seriós i dramàtic del que tenia per exemple, LOS VENGADORES. Tenim molta presència del malvat Ultron, escenes espectaculars com la lluita entre Hulk i Iron Man i moltes imatges interessants però per sort poc reveladores, de la majoria dels herois així com les noves incorporacions Scarlett Witch (Elisabeth Olsen) i Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson).

Ultron, interpretat per James Spader, es presenta intimidatori i temible.

Ultrón, interpretat per James Spader, es presenta intimidatori i temible.

El tràiler com dèiem, es va anunciar que s’estrenaria el dia 28 d’octubre coincidint amb l’emissió d’un nou capítol de la sèrie AGENTS OF S.H.I.E.L.D, però poques hores mes tard de l’anunci va començar a circular per la xarxa una còpia pirata del tràiler. Marvel Studios, demostrant un cop més que estan en sintonia amb com funciona el món actual, va reaccionar ràpid, publicant de forma oficial el tràiler als seus canals i estrenant també un nou pòster. Com a curiositat, per arrodonir la jugada, el tuit que van publicar amb l’estrena del tràiler culpava a la malvada organització HYDRA (fictícia fins on sabem) per la filtració del tràiler. Potser tot plegat és una jugada planificada per Marvel, qui sap. Aquí està l’enginyós tuit:

LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN, dirigida per Joss Whedon s’estrenara als nostres cinemes l’1 de maig de l’any que ve amb un repartiment plegat d’estrelles i la difícil tasca de superar la primera part tant a nivell crític com a nivell econòmic.

hr_Avengers-_Age_of_Ultron_Screenshot_Gallery_32

Per lluitar contra Hulk cal una nova l’armadura coneguda com HulkBuster

PD1: Com a bon tràiler, ens deixa més preguntes que respostes. Com per exemple, a qui interpreta Andy Serkis? Surt un segon al minut i mig del tràiler amb el seu aspecte, no en motion capture.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s