Iron Man apareixerà a CAPITÁN AMÉRICA 3

Notícia bomba en el món dels superherois! Variety ha anunciat que Robert Downey Jr. o el que és el mateix, IRON MAN, tindrà un paper important a la tercera part de CAPITÁN AMERICA. De fet, segons apunta l’edició digital de la revista, CAPITÁN AMERICA 3 (a falta de tenir títol oficial) seguiria amb la trama oberta a LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRON, creant un conflicte entre el Capità Amèrica i Tony Stark que obriria la porta a adaptar a un dels arcs més famosos de Marvel “Guerra Civil” en les properes seqüeles de LOS VENGADORES.

L'era dels enfrontaments: veurem Batman VS Superman, Capità Amèrica Vs Iron Man....qui serà el següent?

L’era dels enfrontaments: veurem Batman VS Superman, Capità Amèrica Vs Iron Man….qui serà el següent?

Tot i que encara no tenim confirmació oficial per part dels estudis Marvel, el fet que la informació la porti Variety sumat a la sèrie de rumors que venien sorgint els darrers mesos respecte el futur de l’Univers Cinematogràfic Marvel, donen contingut a la notícia. Feia temps que flotava a l’aire una idea: “s’aproximen canvis xocants a l’univers Marvel en les properes fases –després de la segona part de LOS VENGADORES– considerant l’impacte que ha tingut GUARDIANES DE LA GALAXIA ,la incorporació propera de nous herois –Ant-man i Dr. Strange– així com els contractes de les seves estrelles més importants, Downey Jr i Chris Evans”. Si això li sumem el rum-rum que va sonar la setmana passada al respecte d’unes negociacions entre Disney/Marvel i la Sony per a incorporar a Spider-Man a les properes pel·lícules de Marvel, tot comença a cobrar sentit.

Els germans Russo s'estan perfilant a base de bona feina, com els nous homes forts de Marvel.

Els germans Russo s’estan perfilant, a base de bona feina, com els nous homes forts de Marvel.

Tornant a la notícia bomba, el que ens queda per veure pot ser molt gran. En principi, CAPITÁN AMÉRICA 3 engegaria una nova fase de pel·lícules Marvel on la divisió entre superherois a partir d’una llei nacional que obliga a censar als superherois amb poders i servir al govern, pot crear un panorama devastador. Tony Stark lidera el bàndol del govern mentre que el Capità Amèrica es posa de l’altre cantó, defenent les llibertats individuals de cada superheroi. Per tant, Tony Stark actuaria com a antagonista a la tercera pel·lícula de la saga del Capità Amèrica. Segons apunta la informació de Variety, Downey Jr, que portava moltes setmanes insinuant que continuaria apareixent en noves cintes Marvel més enllà del seu contracte, ha renegociat el mateix per aparèixer a CAPITÁN AMÉRICA 3 i el que es derivi d’aquesta. La suma que s’embutxaqui pot ser monumental.

L'aparició d'Ultron, creat per Iron Man, desequilibrarà la relació entre LOS VENGADORES.

L’aparició d’Ultron, creat per Iron Man, desequilibrarà la relació entre LOS VENGADORES.

La notícia coincideix amb l’anunci per part de la divisió editorial de Marvel de tornar a publicar CIVIL WAR el 2015 així com amb els rumors que apunten a que les properes pel·lícules de LOS VENGADORES no estarien dirigides per Joss Whedon sinó pes germans Russo, directors de CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO, i la seva seqüela. Esperarem doncs els propers esdeveniments: ja sabem que els de Marvel tenen grans plans a anys vista i potser el que no ens imaginem ni de bon tros, el que s’està coent.

Normalment, els responsables de les cintes Marvel adapten lleugerament elements importants dels còmics i històries clau, però sempre adaptant-les a les dinàmiques del cinema i la narrativa transmedia i crossover que porten anys executant. Per la qual el més probable és que “Civil War” s’adapti fent-ho quadrar amb el que hem vist fins ara, el que veurem a partir d’ara –com les noves sèries de televisió a Netflix– i sobretot encaixant tot això amb la trama còsmica que ha marcat part de les pel·lícules, amb el malvat més gran de tots, Thanos (interpretat per Josh Brolin) en l’horitzó final.

Il·lustració de la nova publicació de "Civil War", precisament amb Spider-Man diviit entre el Capità Amèrica i Iron Man.

Il·lustració de la nova publicació de “Civil War”, precisament amb Spider-Man diviit entre el Capità Amèrica i Iron Man.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s