Programa del 4 d’Octubre

Tornem una temporada radiofònica més a LA CASA DE VIDRE amb canvis i novetats que anirem descobrint al llarg de la nova temporada. Però pel primer programa, entrem de ple en l’actualitat i ens anem a Sitges amb la participació de David Canto de pantalla.cat, per parlar del que ens portarà la 47ena edició del festival més emblemàtic que tenim al país. A continuació, estrenes de la setmana com TORRENTE 5 entre d’altres i per acabar, la zona crítica d’una de les pel·lícules de l’any, BOYHOOD. Esperem que us agradi i ens seguiu la resta de la temporada!

programa 4 octubre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s