Primer tràiler de l'esperada Inherent Vice

Paul Thomas Anderson torna a dirigir després de THE MASTER i ho fa amb un dels seus projectes més curiosos i esperats, l’adaptació d’Inherent Vice, la novel·la de detectius de Thomas Pynchon. INHERENT VICE està protagonitzada per Joaquin Phoenix en el paper del detectiu Doc Sporello, qui després de la visita d’una ex-novia, es veu atrapat investigant el segrest de l’actual parella d’aquesta, un milionari constructor. Ambientada a finals de l’era psicodèlica dels 60, la nova pel·lícula de Paul Thomas Anderson desprèn en aquest primer tràiler humor estrany, personatges curiosos, drogues, una trama enrevessada i sobretot, una mostra d’estil marca de la casa.

Amb una trama definida com a “surf noir” i una ambientació tant atractiva, ens entren moltes ganes per veure cap a on ens porta Anderson, qui sembla per una part alliberat i per l’altre, molt obert a mesclar estils, gèneres i tornar a explorar la seva vena més humorística. El propi director ha declarat que a més d’inspirar-se en cintes neonoir com UN LARGO ADIÓS de Robert Altman, també s’ha inspirat en les grans obres paròdiques dels germans Zucker i companyia: TOP SECRET, ATERRIZA COMO PUEDAS o POLICE SQUAD!. La bona trajectòria del director sumada a aquests referents i guarnida per un repartiment estel·lar que inclou a més de Joaquin Phoenix a Josh Brolin, Reese Witherspoon, Martin Short, Benicio Del Toro, Owen Wilson i Eric Roberts entre d’altres, fan de INHERENT VICE una de les pel·lícules a tenir en compte per als propers mesos.

Exhuberant nou poster per INHERENT VICE.

Exhuberant nou poster per INHERENT VICE.

Una dada curiosa: L’autor Thomas Pynchon, un dels noms més destacats de la novel·la americana contemporània, és tot un ídol de culte però amb fama de reclusiu i aprensió pels mitjans de masses. De fet, només se’l coneixen tres fotografies de quan era jove i ningú ha vist el seu aspecte actual de forma pública. Però corre el rumor –alimentat pel propi Paul Thomas Anderson– que Pynchon fa un cameo a la pel·lícula. Qui sap. Potser apareix en aquest petit tràiler però no ho sabrem…

Joaquin Phoenix i Josh Brolin en una de les escenes més divertides del tràiler.

Joaquin Phoenix i Josh Brolin en una de les escenes més divertides del tràiler.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s