Les mil cares de John Malkovich

Ha estat un dels continguts relacionats amb cinema més viralitzats d’aquesta darrera setmana: L’actor John Malkovich és l’objecte, o millor dit, el vehicle, utilitzat per l’artista Sandro Miller en la seva última exposició a Chicago, que obrirà el proper 7 de novembre. Titulada “Malkovich, Malkovich, Malkovich: Homage to photographic masters”, la nova obra de Miller recrea algunes de les fotografies més icòniques i famoses del segle XX a través de les dots camaleòniques del gran John Malkovich. L’actor, sempre obert a tota mena de projectes artístics, fa gala del seu talent i demostra com una sola persona pot mutar en tantes d’altres. Quelcom que recorda bastant a l’avui mítica COMO SER JOHN MALKOVICH, de Spike Jonze. Pur ofici. Aquí teniu una galeria de les fotografies que han estat publicades:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Podeu trobar més informació i més fotografies en aquest enllaç.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s