Nou tràiler de PERDIDA, de David Fincher

Fa uns mesos teníem aquell impressionant teaser a base de la cançó “She” i ara ens arriba un tràiler més llarg, amb més detalls de la trama i la narració de la protagonista, Rosamund Pike. L’actriu interpreta a Amy Dunne, una dona casada amb Nick Dunne (Ben Affleck) que desapareix en el cinquè aniversari de núpcies. Aviat, el cas es convertirà en un circ mediàtic i ell passarà a ser el principal sospitós. Aquest és l’argument de PERDIDA (GONE GIRL), la nova pel·lícula de David Fincher:

PERDIDA s’estrenarà el 24 d’octubre i serà sens dubte un dels plats forts de la temporada de premis. Tant pels noms de Fincher o Affleck com per ser l’adaptació d’un best seller del mateix títol que ha deixat impressionats a lectors de tot el món. De fet, l’autora del llibre, Gillian Flynn, firma també el guió de la pel·lícula. Cosa poc habitual en adaptacions d’aquest caràcter. Ella mateixa va declarar que havia canviat el final original (bastant impactant segons els que l’han llegit) per un de nou, fet a mida per a l’adaptació dirigida per David Fincher. Amb el teaser i aquest nou tràiler certament podem comprovar que el director nord-americà s’ha fet seu el material, creant una atmosfera particular. Molt pròpia dels seus films més foscos.

¿Quién sabe donde?

Quién sabe donde.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s