Tom Hardy i DiCaprio, junts a The Revenant

Quatre anys després de l’estrena d’ORIGEN, Tom Hardy i Leonardo DiCaprio treballaran de nou junts a THE REVENANT. La cinta, de la que us parlàvem fa unes setmanes, és una historia de venjança dirigida per Alejandro González Iñarritu.

"You musn't be afraid to dream a little bigger, darling."

“You musn’t be afraid to dream a little bigger, darling.”

THE REVENANT és el projecte triat per protagonitzar pel DiCaprio actor/productor després de l’èxit d’EL LOBO DE WALL STREET. Primer va atreure l’atenció d’un director de renom com Iñarritu i ara Tom Hardy ha estat l’escollit per interpretar a un dels seus rivals a la cinta.

La pel·lícula es basa en un llibre del mateix títol sobre la historia real d’Hugo Glass (DiCaprio) un home que al segle XIX després de ser atacat per un Ós salvatge, és abandonat a la seva sort per els dos homes que el venen a rescatar. A punt de morir i demacrat, Glass intenta sobreviure pel seu compte i planejar una mortal venjança sobre els dos homes que el van abandonar. Presumiblement un d’ells serà Tom Hardy i encara no sabem si l’altre serà Will Poulter, el jove actor de SOMOS LOS MILLER, que de moment és el tercer intèrpret confirmat del repartiment.

Hardy a una de les poques imatges oficials de la propera MAD MAD: FURY ROAD.

Hardy a una de les poques imatges oficials de la propera MAD MAD: FURY ROAD.

Un western salvatge i potent que en mans de Iñarritu i una parella d’actors com DiCaprio i Hardy pot donar molt de sí. Inclús qui sap, podria ser per fi la pel·lícula amb la que el Leo aconsegueixi el seu desitjat Oscar.

"Aviat. Leo. Aviat".

“Aviat. Leo. Aviat”.

PD: Un GIF més per acabar:

tumblr_n1e7oaf4c61ts0xy4o1_250

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s