Tràiler de Messi, d'Álex De La Iglesia

Ara que estem en ple mundial de futbol, què millor que portar-vos un tràiler futbolístic, el del documental que Álex de la Iglesia ha preparat sobre Messi. Produït per Mediapro i atenció, amb guió de Jorge Valdano, el documental reuneix a figures de renom del futbol mundial com Cruyff, Valdano o jugadors actuals del Barça conversant en un restaurant ple de gent (no sabem perquè) entrellaçat tot amb fragments recreats de la vida de Messi. El resultat és ben curiós, a mig camí entre un bon episodi d’INFORME ROBINSON i les recreacions de realities escabrosos com CRÍMENES IMPERFECTOS.

Un documental d’encàrrec, amb un bon pressupost i una clara vocació comercial on Álex de la Iglesia s’aproxima a la faceta més humana del crack argentí. Encara no hi ha data d’estrena, però el més segur és que arribi al llarg del 2014 i possiblement, coincidint amb alguna efemèride futbolística.

messifilm

Aquí tenim al nen encarregat d’interpretar al petit Messi.

PD: No vull ni pensar les hores de metratge acumulat de les converses futbolístiques d’homes tant retòrics com Cesar Luis Menotti o Jorge Valdano…

PD2: En les recreacions, qui interpretarà a Minguella o Reixach?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s