Programa del 26 de juny

Aquesta setmana a LA CASA DE VIDRE debatrem les polèmiques noves mesures fiscals del govern, que han causat indignació dins la industria cinematogràfica a causa de la baixa exempció fiscal que allunyarà als rodatges de Hollywood. A continuació, notícies, el record a Eli Wallach i les estrenes més destacades com EL SUEÑO DE ELLIS. Finalment com sempre, tanquem amb la zona crítica. En aquesta ocasió, parlarem de SOLO LOS AMANTES SOBREVIVEN, o el que és el mateix: una de vampirs dirigida per Jim Jarmusch. Esperem que us agradi!

programa 26 de juny

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s