Tràiler de Fury

Brad Pitt torna a la Segona Guerra Mundial!

Aquest cop pilotant un tanc en els darrers dies del conflicte bèl·lic. Una pel·lícula decididament d’acció i una aposta ambiciosa de David Ayer, guionista de TRAINING DAY i director de DUEÑOS DE LA CALLE, SIN TREGUA i la imminent SABOTAGE. Aquí teniu el primer tràiler, que té molt bona pinta:

A FURY, Brad Pitt és el Sergent Wardaddy, el líder de l’esquadró que maniobra el tanc que dona títol a la cinta. El grup, format per Shia Labeouf, Michael Peña i Jon Bernthal s’enfronta a una última missió en la que se’ls unirà un soldat novell interpretat per Logan Lerman (NOÉ). Com podeu comprovar, i malgrat l’estètica cool de Pitt, la proposta és molt allunyada a MALDITOS BASTARDOS, apostant més cap a una peça d’acció pura i dura on la guerra i la mort alimenta el dia a dia d’un grup d’amics. La camaraderia i el sentiment fraternal hi és present en aquest tràiler tant com la munició dels tancs de guerra, les localitzacions espectaculars o les explosions. I és com entonen tots al final, pilotar el tanc en plena Guerra Mundial és la millor feina que ha tingut aquest grup de soldats.

362402-c8d2ea42-d4b9-11e3-95ae-9151c7cd2575

Brad Pitt i els seus homes: “best job I ever had“.

La pel·lícula s’estrenarà el 14 de novembre. Aquest és el seu primer cartell:

fury-poster-small-0

PD: Això sí que son pentinats i no els que porta Neymar o la sel·lecció alemanya!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s