Programa del 19 de juny

Aquesta setmana a LA CASA DE VIDRE ens refresquem repassant les propostes de cinema d’estiu d’enguany, com el Cinema a la fresca de Sala Montjuïc o el de Cotxeres de Sants, així com les programacions del Phenomena Summernight o el Nits de Cinema Oriental de Vic. A continuació, una ullada a notícies, tràilers i estrenes com TRANSCENDENCE i per acabar, la zona crítica d’AL FILO DEL MAÑANA. Analitzem que és el que fa a aquest blockbuster de Tom Cruise una de les millors pel·lícules de ciència-ficció recents. Esperem que el gaudiu!

programa 19 de juny

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s