Tràiler LOS MERCENARIOS 3

“De bojos. Valent. Però de bojos”

Paraules del propi Antonio Banderas al tràiler de la nova entrega de LOS MERCENARIOS que, com bé sabreu, junta en un sol film a grans estrelles del cinema d’acció dels últims temps. Els noms són envejables: Stallone, Statham, Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Harrison Ford, Mel Gibson, Schwarzenegger i un llarg etc. Què ens porta aquest nou tràiler? El mateix de sempre: molta acció, molt humor i uns actors que semblen estar passant-ho en gran. La química entre tot l’equip és innegable.

Stallone i Snipes reunits un cop més després de DEMOLITION MAN

Si bé la primera no ens va acabar de fer el pes, tot i que reivindicàvem la química entre Stalone i Statham, amb la segona pel·lícula ja ens vam rendir al pur divertimento (“Rest in pieces!”). La tercera promet ser el mateix espectacle, tot i que potser ens podem posar una mica escèptics sabent que s’ha estrenat com a PG-13, més enfocat a atreure a més públic. Així que malauradament veurem reduïda la dosi de violència i sang que en una franquícia com aquesta s’agraïa, però esperem que no acabi afectant el resultat final. Sigui qüestionable o no la qualitat d’aquest tipus de films, a nosaltres ens tindreu a la sala gaudint-la al màxim garantitzat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s