Tràiler de Dos Tontos Todavía Más Tontos

Exacte! La segona part de DOS TONTOS MUY TONTOS (sense comptar aquella oblidable preqüela)  és una realitat. 20 anys després del seu primer gran èxit, els germans Farrelly busquen repetir l’èxit a base de nostàlgia i amb la gràcia de veure de nou a Jeff Daniels i Jim Carrey com a Harry i Lloyd respectivament, dos papers ja gairebé icònics. Almenys per als que vam créixer als 90 i vam descobrir en una pel·lícula com DOS TONTOS MUY TONTOS el geni còmic d’un Carrey que va marcar la resta de la dècada. DOS TONTOS TODAVÍA MÁS TONTOS és el nom en castellà de la pel·lícula, originalment titulada DUMB AND DUMBER TO. Aquí teniu el tràiler en versió original i en versió doblada:

Però una segona part ara, 20 anys després? Les seqüeles tant separades en el temps no solen donar bons resultats i sobretot en comèdia, un gènere que en segons quines pel·lícules està molt marcat per l’època i l’estat de gràcia del seus protagonistes. En aquest cas, crec que tots estem d’acord que els darrers anys de Jim Carrey han estat un pèl “dispersos”. Ha deixat de banda la línia de projectes més “dramàtics” com EL SHOW DE TRUMAN, MAN ON THE MOON o ¡OLVIDATE DE MÍ!  per tornar a comèdies lleugeres però sense resultats aclaparadors. En quant a Jeff Danields, hem d’admetre que costa veure’l de nou com a Harry, ara que el tenim tant associat al genial paper de Will McCavoy a la sèrie THE NEWSROOM.

En quant als Farrelly, la sensació és similar. Els germans de Rhode Island fa temps que no dirigeixen una pel·lícula a l’alçada de les seves primeres. Aquella frescor i irreverència que desprenien sembla que s’ha anat perdent a favor de certa comoditat i una tendència a repetir vulgaritats “marca de la casa” d’una forma si més no grotesca i passada de moda. Per això segurament apareix aquesta necessitat de recórrer al seu producte estrella per trobar de recuperar la flama perduda. De moment, encara que el gag incial fa gràcia, el tràiler ens deixa un pèl freds la veritat. Però qui sap, potser ens trobem amb una seqüela a l’alçada de la primera i rememorem els dies en el que aquesta entranyable parella de ximples ens van fer riure tant.

poster-dumb-and-dumber-to-features-the-shaggin-wagon

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s