Programa del 29 de maig

Últim programa del mes de maig, en el que arriben estrenes potents com Al FILO DEL MAÑANA, MALÉFICA, HERMOSA JUVENTUD o TODOS ESTAN MUERTOS, entre d’altres. Però comencem el programa, parlant primer del festival d’animació d’Annecy amb el nostre expert Xavier Manuel i també del “culebrot” que té lloc a Marvel després de la sortida d’Edgar Wright com a director d’ANT-MAN. Completen el nostre espai les notícies destacades i finalment, com sempre, la zona crítica en aquest cas de GODZILLA, la tornada triomfal del monstre més mític del cinema. Esperem que us agradi!

programa 29 maig

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s