Tràiler de MAGIC IN THE MOONLIGHT

En poc més de mig any tendrem als cinemes la nova pel·lícula de Woody Allen, MAGIC IN THE MOONLIGHT, de la qual se n’acaba d’estrenar el tràiler. Dos minuts de metratge que generen una sensació coneguda com “És la nova del Woody Allen o ja l’hem vist?”, ja present a altres tràilers de pel·lícules del director com MEDIANOCHE EN PARÍS i CONOCERÁS AL HOMBRE DE TUS SUEÑOS. I tu, apreciat lector de La Casa de Vidre, et demanes: “És això bon o mal senyal?”. I jo, afortunada redactora de La Casa de Vidre, et responc: “No en tinc ni idea”

BmfNQxAIEAErdjK

Quants anys li han volgut llevar de damunt a Colin Firth a aquesta imatge?

És clar que Woody Allen no és sols l’autor d’algunes de les majors obres mestres del cinema contemporani (fa falta destacar-ne cap? MANHATTAN, ANNIE HALL, MISTERIOSO ASESINATO EN MANHATTAN, MATCH POINT i tantes altres) sinó un cineasta amb un talent, una intel·ligència i un humor tan excepcionalment extraordinaris que fan que tot allò que ell escriu, protagonitza o dirigeix tingui ja, de base, un caràcter propi, una dosi de geni que, fins i tot en els pitjors moments (fa falta dir-ho? VICKY CRISTINA BARCELONA, A ROMA CON AMOR i algunes altres), apareix per reafirmar que Woody Allen és únic. D’aquesta manera, el fet que en veure el tràiler de MAGIC IN THE MOONLIGHT tots dubtem de si ja hem vist aquesta pel·lícula i estem gairebé segurs que en ja coneixem els personatges, les localitzacions i les trames, només confirma que sí, estem davant la nova pel·lícula d’un Woody Allen que coneixem de sobra i que per això ens encanta.

Tan de bo l'Emma Stone estigui tan il·luminada com darrerement!

Tan de bo l’Emma Stone estigui tan il·luminada com darrerament!

Però! Ai, si no hi hagués peròs, que seria de fàcil, la vida! Però arribats a aquest punt en què ens hem acostumat a una estrena per any, que tant pot ser una meravella com passar absolutament desaparcebuda, del director novaiorquès és inevitable recomenar certa precaució. Sí, mola molt que la parella protagonista estigui formada per Emma Stone i Colin Firth (mola en les següents proporcions: 95% Emma Stone i 5 % Colin Firth). Mola que la història es desenvolupi a una casa familiar de la classe alta del París dels anys 20 (qui ha recreat millor aquesta esfera social que Woody Allen, fins i tot en la seva decadència com a BLUE JASMINE?). Mola que hi tornin a haver enganys, senyores majors que tenen la clau de tot, cotxes antics, embolics, una bona banda sonora i cert component romàntic. Mola que sigui Woody Allen, ja ho sabem tots, però no ens diu l’experiència (i  EL SUEÑO DE CASSANDRA i MELINDA Y MELINDA i…) que amb això no sempre basta?

Davant l’enorme dilema que suposa jutjar si MAGIC IN THE MOONLIGHT serà una nova decepció o una meravellosa alegria en la filmografia de Woody Allen, només ens queda esperar, com sempre, a ser dins la sala de cinema, amb els llums apagats, per confirmar-ho.

PD: Poden parar d’una vegada de fer versions reduïdes de la pel·lícula per anunciar-la? Per favor, que deixin alguna escena destacada, gir de guió o diàleg interessant per quan s’estreni i no les emprin totes per al tràiler!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s