Recull de tràilers: Còmics edition!

Aquesta nova edició dels nostres reculls de tràilers va carregada de plats forts: Amb algunes de les adaptacions de còmics més espectaculars que s’estrenaran al llarg d’aquest 2014.

GUARDIANES DE LA GALAXIA – Estrena 14 d’agost

S’ha estrenat el segon tràiler del que és l’aposta més excitant de Marvel Studios en els darrers anys. La historia d’un grup d’anti-herois espacials que respira diversió, aventures i escenes espectaculars pels quatre costats. A més d’una música pop més que divertida i personatges tant curiosos com Groot, l’arbre a qui dona veu Vin Diesel o Rocket Racoon, l’animal parlant amb veu de Bradley Cooper:

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE – Estrena per confirmar, als EUA el 14 de novembre

Ja us hem parlat en alguna ocasió d’aquesta pel·lícula, tot i que abans es titulada THE SECRET SERVICE. La nova cinta de Matthew Vaughn, que va declinar dirigir X-MEN: DÍAS DEL FUTURO PASADO per adaptar de nou un còmic de Mark Millar, autor del que ja va adaptar KICK-ASS. En aquesta ocasió un film molt british amb Colin Firth d’agent secret al més pur estil Bond, recollint al seu nebot, un adolescent delinqüent, i introduint-lo al món de l’espionatge internacional. Tenim també a Samuel L. Jackson, Mark Strong i el llegendari Michael Caine. Les imatges són espectaculars. La classe que desprèn Firth així com també Vaughn sembla no tenir límits. I a ritme de The Doors, ni més ni menys:

6 HÉROES- Data per confirmar durant el desembre de 2014.

Acabem amb el teaser de la primera col·laboració directa entre Disney i Marvel. La divisió d’animació de Disney després de ¡ROMPE RALPH! i FROZEN, vol repetir èxit amb l’adaptació d’un còmic original de la Marvel, d’esperit molt japonès en el que un jove prodigi construeix un equip de superherois per salvar la seva ciutat, una futurísitica San Fransokyo:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s