Els germans Coen escriuran la nova de Spielberg

O si més no, una de les noves pel·lícules de Spielberg. I és que des de que va estrenar LINCOLN, el director ha anat acumulant projectes; interessants-se per alguns o deixant de banda d’altres com AMERCIAN SNIPER o ROBOPOCALYPSE. Un dels projectes que darrerament es va incorporar a la seva llista de “futuribles” va ser un drama, encara sense títol, ambientat durant la guerra freda i amb Tom Hanks de protagonista.

Tom Hanks i Steven Spielberg repetirien per quarta vegada.

Tom Hanks i Steven Spielberg repetirien per quarta vegada.

La Dreamworks està decidida a que aquesta sigui la següent pel·lícula de Spielberg i vol que el rodatge comenci aquest setembre. Per això han acudit a uns guionistes de renom per reescriure el guió existent: Els germans Coen. A simple vista pot xocar que uns cineastes tant únics i personals puguin ser firmes contractades per a tercers. Però el cert és que no serà la primera vegada que els germans de Minnesota escriguin per altres directors: darrerament van firmar UN PLAN PERFECTO de Michael Hoffmann amb Colin Firth i Cameron Díaz així com UNBROKEN, la nova pel·lícula dirigida per Angelina Jolie.

Tom Hanks ja interpretat un guió dels Coen, THE LADYKILLERS, que no va ser molt ben rebuda en el seu dia.

Tom Hanks ja interpretat un guió dels Coen, THE LADYKILLERS, que no va ser molt ben rebuda en el seu dia.

Tant sols veure els noms Steven Spielberg, Tom Hanks i Joel i Ethan Coen en una mateixa pel·lícula és motiu suficient per emocionar-nos. La història està basada en fets reals i tracta un episodi important de la Guerra Freda durant els seus anys més candents, a inicis dels 60, quan James Donovan, l’advocat protagonista va haver de negociar amb el KGB l’alliberació d’un pilot espia americà abatut pel bàndol soviètic. Una història feta a mida pel duo Spielberg/Hanks a la que no obstant li pot venir molt bé l’humor agut i surrealista dels germans Coen.

"Necessita un guionista? Aquí en té dos dels millors. I van en pack."

“Necessita un guionista? Aquí en té un 2×1, son germans i sumen 8 oscars entre els dos.”

Aprofitant l’ocasió, fa pocs dies també va ser notícia la que serà la nova pel·lícula dirigida pels Coen: HAIL CEASAR. Després de la magnífica A PROPÓSITO DE LLEWYN DAVIS encara no s’havia confirmat quin dels seus guions dirigirien però finalment es va conèixer que seria HAIL CEASAR, un projecte  en el que porten anys treballant, i del que sabem, tracta d’un “fixer” del Hollywood dels anys 50. És a dir, un “arregla-problemes” professional, capaç de solucionar els embolics de les estrelles i tapar els secrets de forma discreta. Durant molt de temps s’ha lligat a George Clooney com a protagonista de la cinta, tot i que ara per ara, està per confirmar així com també les dates de la pel·lícula, més tenint en compte que els Coen estaran ara compromesos en acabar el seu guió per Steven Spielberg i Tom Hanks.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s