Primer tràiler de Interstellar

INTERSTELLAR, el nou blockbuster de Christopher Nolan que tothom està esperant ja té un nou tràiler! Així el hype habitual que acompanya tota cinta de Nolan seguirà bullint fins l’estrena mundial, el proper novembre. Si fa uns mesos vèiem un teaser que mostrava ben bé poc, tan sols la narració i les llàgrimes al volant de Matthew McConaughey, ara tenim molt més per gaudir, analitzar i veure una vegada i altre. En aquest primer tràiler coneixem una mica més d’història, sobretot del protagonista i la seva família així com les primeres imatges d’altres membres del repartiment com Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck o Anne Hathaway. Les imatges parlen per si mateixes:

La nova cinta de ciència-ficció de Christopher Nolan, ens porta a un grup d’exploradors que fan ús d’un forat de cuc recent descobert per sobrepassar els límits dels viatges a l’espai. En principi, la missió es deu a l’escassetat d’aliments a la Terra, fet que obliga a explorar l’univers i trobar un nou futur per a la humanitat. Això últim ens ho deixa clar la primera part d’aquest tràiler, que es recolza fortament amb la trama de McConaughey i família així com en la narració del ja llegendari Michael Caine. Cap al final del tràiler com heu vist, podem veure les primeres i espectaculars imatges d’una odissea espacial vista per Chirstopher Nolan.

Matthew McConaughey deixa el nihilisme de TRUE DETECTIVE pel casc d'astronauta i l'esperança per un futur brillant.

Matthew McConaughey deixa el nihilisme de TRUE DETECTIVE pel casc d’astronauta i l’esperança per un futur brillant.

Quines ganes que arribi ja l’estrena! Estarà INTERSTELLAR a l’alçada de les expectatives?

timthumb

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s