La propera de Woody Allen ja té protagonistes

El cineasta novaiorquès no para. Ja sabem que des de fa dècades va a una pel·lícula per any i sempre confiant amb actors de renom que estan encantats de trobar-se amb Woody Allen. I sinó que li diguin a Cate Blanchett. Després de BLUE JASMINE, queda per estrenar MAGIC IN THE MOONLIGHT amb Colin Firth i Emma Stone però Woody Allen ja té plantejada la següent pel·lícula, que com és habitual en ell, encara no té un títol confirmat.

El director, camí dels 80 anys, en plena acció.

El director, camí dels 80 anys, en plena acció.

El que sí que té confirmat, des de fa molt poquet, és parella protagonista: Emma Stone i Joaquin Phoenix. Una parella inèdita al cinema que pot donar molt joc dirigida per Woody Allen, ja sigui en un registre còmic o en un de dramàtic. En quant a Emma Stone, repeteix de forma consecutiva, pel que sembla que l’actriu agafarà el relleu de Scarlett Johansson o Penélope Cruz com a musa contemporània d’Allen.

Emma Stone: Rossa o pel-roja? No ens acabem de decantar.

L’encant i la gràcia d’Emma Stone encaixa a la perfecció amb el registre de Woody Allen.

El cas de Joaquin Phoenix té un anàlisi diferent. Qui s’imaginava que l’actor tindria una tornada tant espectacular en els dies d’IM STILL HERE? El fals documental, on es representava la seva retirada del món de l’actuació per passar-se al món del hip-hop, era tota una burla a sí mateix i a la indústria de l’espectacle, cosa que no va agradar a molta gent del sector. Tot això ha quedat ja enrere i no ha impedit per sort, que directors importants segueixin volent a Phoenix. En els darrers anys hem tingut joies com THE MASTER i HER o les properes el SUEÑO DE ELLIS i INHERENT VICE, dirigides per James Gray i Paul Thomas Anderson respectivament. Ara Woody Allen pica a la porta de Joaquin Phoenix però haurem d’esperar a 2015 per veure els resultats.

Phoenix s'uneix a una llarga llista d'actors/alter ego de Woody Allen.

Phoenix s’uneix a una llarga llista d’actors/alter egos de Woody Allen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s