Tràiler de BOYHOOD

Si t’encanten ANTES DEL AMANECER, ANTES DEL ATARDECER i ANTES DEL ANOCHECER, aquesta notícia és per tu. Si encara no les has vist, para qualsevol cosa que estiguis fent i no deixis passar un minut més sense gaudir-les. I si les has vist però no t’han agradat, estàs de conya?

No sembla fill de l'Scarlett Johanson?

No sembla fill de l’Scarlett Johanson?

Arriba per fi el tràiler de BOYHOOD, la nova pel·lícula/experiment/experiència cinematogràfica de Richard Linklater que promet ser, com a mínim, un dels llargmetratges més singulars i interessants de la temporada. Per què? Anem a posar-te en antecedents: any 2002, Richard Linklater tria Ellar Coltrane, un nen de 7 anys, per convertir-se en el protagonista de la seva nova pel·lícula, que serà rodada al llarg de la propera dècada. Com? En 39 dies repartits en els últims 12 anys, el director i tot l’equip de BOYHOOD han fet avençar aquesta història, que bàsicament s’apropa a la infància i adolescència d’un noi i la relació amb la seva família. Que per què, et demanes? Probablement Linklater et diria: “i per què no?”

Aquesta és la cara del nen quan van dir-li que li esperaven 12 anys de rodatge...

Aquesta és la cara del nen quan van dir-li que li esperaven 12 anys de rodatge…

Així, doncs, darrere BOYHOOD s’amaga un plantejament molt curiós que, tot i ser una ficció (Ethan Hawke i Patricia Arquette interpreten als pares divorciats del protagonista), ja sedueix per la dosi de realisme i pel suggerent concepte que l’envolta. Si a això se li afegeix l’innegable talent de Richard Linklater com a narrador d’històries petites, transparents i tendres, i la seva capacitat per dotar-les d’un caràcter tan particular i proper, costa de creure que BOYHOOD no estigui predestinada a convertir-se en una de les joies de l’any per tot amant del cinema contemporani. I per tot hipster. I per tota fan d’Ethan Hawke.

Basta veure’n el tràiler: un minut i mig ple d’escenes càlides i dolces, d’aquelles que arrenquen un somriure.
 


I ara què, qui s’atreveix a dir que no la vol veure?

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s