Ja tenim càsting per Star Wars Episodi VII

Per fi!

Després de més d’un any de l’anunci de la nova trilogia de STAR WARS, després de la successió de nombrosos rumors, anuncis de data d’estrena, el fitxatge de J.J. Abrams, el canvi de guionistes i altres notícies relacionades, quedava per saber el més important, el repartiment de l’Episodi VII.

Avui ha arribat per fi la notícia, en ple inici de la producció de la pel·lícula a Londres, Lucasfilm, Disney i J.J. Abrams han anunciat oficialment el càsting, que serà el següent: Els nouvinguts a la saga  John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, i Max von Sydow s’uniran als antics membres de la saga Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker. És a dir, Han Solo, Leia, Luke Skywalker, C3PO, Chewbacca i R2D2 tornaran a la gran pantalla.

starwarsepisodeviicastlarge

La foto de la primera lectura de guió amb el càsting principal de l’Episodi VII

Anem a pams, doncs: Sabem els personatges clàssics que tornaran però, què podem dir de la resta del repartiment? De moment,  que és un còctel ben curiós. Primer, actors de renom com Max Von Sydow i Andy Serkis, qui no descartem que faci un paper digital en motion capture dels seus. Seguit de joves actors en clar ascens, que porten un parell d’anys de pel·lícules destacades i bones interpretacions com són Oscar Isaac (A PROPÓSITO DE LLEWYN DAVIS, DRIVE, SUKER PUNCH), Adam Driver (GIRLS, FRANCES HA, també A PROPÓSITO DE LLEWYN DAVIS o SILENCE, la propera de Scorsese) i Domhall Gleeson (UNA CUESTIÓN DE TIEMPO, ANNA KARENINA, FRANK). I finalment, desconeguts o semidesconeguts britànics com són John Boyega, vist a ATTACK THE BLOCK i Daisy Ridley, amb algunes aparicions televisives al seu currículum.

Esperem que Oscar Isaac (esquerra) i Adam Driver (dreta) cantin "Please Mr. Kennedy" a una galàxia llunyana. Trobarem a faltar a Justin Timerlake, això sí.

Esperem que Oscar Isaac (esquerra) i Adam Driver (dreta) cantin “Please Mr. Kennedy” a una galàxia llunyana. Trobarem a faltar a Justin Timerlake, això sí.

Queda per saber quins papers interpretant així com òbviament la sinopsi oficial. Poc sabrem però, ja que J.J. Abrams és un enamorat de guardar els màxims secrets possibles. S’especulava darrerament amb que l’anunci del repartiment seria el 4 de maig, és a dir el dia mundial de STAR WARS, però al final ha estat avui. De totes maneres, segur que Lucasfilms i Disney es guarden algun anunci més per aquest dia, com podria ser el títol de la pel·lícula o la sinopsi definitiva. Ara per ara almeys ja podem posar cara als nous membres de l’univers STAR WARS i celebrar la tornada d’ídols com Han Solo o Luke Skywalker. La pel·lícula s’estrenarà a tot el món el 18 de desembre de 2015. Que la força us acompanyi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s